Berita

PIALA URUS SETIA KPN: KEJOHANAN 'TEN PIN BOWLING'

Petaling Jaya, 5 Mac 2017 - Sebanyak 14 pasukan terdiri daripada setiap bahagian di bawah Urus Setia Ketua Polis Negara (KPN) telah berentap bagi membawa pulang Piala Kejohanan 'Ten Pin Bowling' Urus Setia KPN 2017 yang diadakan di U-Bowl Centre, One Utama, dekat sini, pagi tadi.

Kejohanan disertai Setiausaha Polis Malaysia (SUPM), DCP Datuk Mohd Khalil Kader Mohd, Ketua Pasukan Siasatan Jenayah Pengubahan Wang Haram (AMLA), SAC Dato’ Khalil Azlan Chik dan Ketua Urus Setia KPN (Pentadbiran), SAC Lim Leong Hock.

Seperti tahun-tahun yang lalu, pihak Urus Setia KPN juga telah banyak menganjurkan program-program seperti hari keluarga dan kejohanan futsal bertujuan mengeratkan lagi ikatan kekeluargaan serta semangat kerja berpasukan.

Selain itu, kejohanan ini juga menggalakkan budaya hidup sihat, membentuk jati diri serta meningkatkan disiplin dan integriti di kalangan warga PDRM.

Bahagian Urus Setia KPN (Komunikasi Korporat) telah menjadi johan keseluruhan dengan pungutan jatuhan pin sebanyak 1,533 diikuti naib juara oleh Bahagian Pasukan Khas Siasatan Bersepadu (PKSB), Urus Setia KPN dengan pungutan jatuhan pin sebanyak 1,511 dan tempat ketiga disandang oleh Bahagian Pasukan Siasatan Jenayah Pengubahan Wang Haram (AMLA) dengan pungutan jatuhan pin sebanyak 1,494.

_MG_3050
14 pasukan di bawah Urus Setia Ketua Polis Negara (KPN) bergambar kenangan..

_MG_3063
Setiausaha Polis Malaysia (SUPM), DCP Datuk Mohd Khalil Kader Mohd turut serta dalam kejohanan tersebut..

_MG_3334
Sekitar perlawanan berlangsung...

_MG_3339
Sekitar perlawanan berlangsung...

_MG_3138
Sekitar perlawanan berlangsung...

_MG_3139
Sekitar perlawanan berlangsung...

_MG_3052
Sekitar bergambar kenangan..

_MG_3058
Sekitar bergambar kenangan..

_MG_3357
Sekitar perlawanan berlangsung...

_MG_3202
Sekitar bergambar kenangan bersama pasukan..

_MG_3210
Johan keseluruhan dimenangi oleh Bahagian Urus Setia KPN (Komunikasi Korporat) dengan pungutan jatuhan pin sebanyak 1,533..

_MG_3451 copy
Naib juara dimenangi oleh Bahagian Pasukan Khas Siasatan Bersepadu (PKSB), Urus Setia KPN dengan pungutan jatuhan pin sebanyak 1,511..

_MG_3446 copy
Tempat ketiga disandang oleh Bahagian Pasukan Siasatan Jenayah Pengubahan Wang Haram (AMLA) dengan pungutan jatuhan pin sebanyak 1,494.

_MG_3425 copy
Johan kategori 'Series' Lelaki Individu dimenangi oleh Sjn Megat Munir Megat Salleh..

_MG_3232
Sesi penyampaian cenderahati kepada Setiausaha Polis Malaysia (SUPM), DCP Datuk Mohd Khalil Kader Mohd..

PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS