Info Balai PDRM

INFO BALAI: BALAI POLIS SENTRAL, JOHOR


Balai Polis Sentral terletak di bawah pentadbiran Ibu Pejabat Polis Daerah Johor Bahru Selatan, Johor yang lengkap dengan bangunan kuarters, pentadbiran dan sel tahanan bagi pesalah.

Balai yang mempunyai keluasan kawasan pentadbiran 14 batu persegi itu telah beroperasi sejak tahun 1928, meliputi perumahan awam, perkampungan dan perindustrian.

Kini, ia diketuai oleh seorang Ketua Polis Balai berpangkat Inspektor dengan dibantu seramai 95 orang Anggota Pangkat Rendah berlainan pangkat.

#PolisDirajaMalaysia
#RoyalMalaysiaPolice
#PDRM
#RMP

Image may contain: text that says 'INFO BALAI PDRM BALAI POLIS SENTRAL, JOHOR Balai Polis Sentral terletak bawah pentadbiran Ibu Pejabat Polis Daerah Johor Bahru Selatan, Johor yang lengkap dengan bangunan dan sel tahanan bagi Balai yang mempunyai keluasan kawasan pentadbiran persegi telah beroperasi tahun meliputi perumahan awam, perkampungan perindustrian. diketuai seorang Ketua Inspektor dengan dibantu seramai Rendah berlainan pangkat. Balai berpangkat Pangkat AlamatBalai Balai Sentral, 489, Jalan Meldrum 80000 Johor Bahru, Johor BUPEJABATDA Talian Telefon: -2232222 pdrmsia PDRMsia PDRMsia'
PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS