Kenali Atlet PDRM

[HEBAHAN] 15 MINIT BERSAMA IKON PDRM: "ROAD TO TOKYO 2020 PARALYMPIC GAMES"

Jangan lupa!

Saksikan program temu bual 15 Minit Bersama Ikon PDRM dengan penampilan jaguh sukan berbasikal negara, Lans Koperal Nurul Suhada Zainal bersempena "Road to Tokyo 2020 Paralympic Games" pada jam 3.00 petang ini hanya di Instagram dan Facebook rasmi PDRM.

Anda juga dijemput untuk mengikuti perkembangan semasa mengenai Lans Koperal Nurul Suhada sepanjang berlangsungnya temasya Sukan Paralimpik 2020 di Tokyo, Jepun bermula 24 Ogos sehingga 5 September 2021 hanya di media sosial rasmi PDRM.

Jangan lupa untuk tinggalkan komen sama ada berupa soalan, kata-kata semangat dan doa buat atlet kebanggaan Pasukan ini di ruangan komen Facebook Rasmi PDRM di bawah. Kami dari Team Media Sosial Rasmi PDRM turut mengajak seluruh rakyat Malaysia untuk terus memberi dokongan dan sokongan buat kesemua 22 atlet paralimpik kebangsaan khasnya Lans Koperal Nurul Suhada yang akan berjuang di Tokyo, Jepun nanti.

Jangan lupa layari Media Sosial Rasmi PDRM dan klik ‘Like’ untuk mendapatkan pelbagai informasi terkini daripada kami di:

PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS