Jenis Arkib

Arkib Bulanan

Keratan Akhbar

KERATAN AKHBAR PILIHAN: SINDIKET PENIPUAN TUMPAS HASIL MAKLUMAT ORANG AWAM

Kajang, 26 Februari 2021 – Polis menahan 31 individu termasuk empat wanita warga China kerana disyaki terbabit dalam kegiatan pusat panggilan perjudian dan lelongan tidak wujud menerusi serbuan di Hulu Langat, di sini, petang kelmarin.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersil Bukit Aman, CP Dato’ Zainuddin Yaacob berkata, serbuan pada 12.30 tengah hari di Taman Hulu Langat Jaya terhadap sindiket yang dipercayai beroperasi sejak sebulan setengah lalu itu dilakukan hasil maklumat orang awam.

Sumber: Sinar Harian

May be an image of ‎text that says '‎Tumpas hasil maklumat orang awam ه POLIS menahan 31 individu termasuk empat wanita warga China kerana disyaki terbabit dalam kegiatan pusat panggilan perjudian dan lelongan tidak wujud menerusi serbuan di Hulu Langat, petang kelmarin. Pengarah labatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK) Bukit Aman Datuk Zainuddin Yaacob berkata, serbuan pada 12.30 tengah hari di Taman Hulu Langat Jaya terhadap sindiket dipercayai beroperasi sejak sebulan setengah lalu itu dilakukan hasil maklumat orang awam.‎'‎
PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS