Berita

MESYUARAT BULANAN YAB TPM MERANGKAP MDN BERSAMA PDRM BIL. 1/2018

MESYUARAT BULANAN YAB TPM MERANGKAP MDN BERSAMA PDRM BIL. 1/2018

Kuala Lumpur, 22 Februari 2018 – Timbalan Perdana Menteri merangkap Menteri Dalam Negeri (MDN), Dato’ Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi hari ini menghadiri Mesyuarat Bulanan bersama Polis Diraja Malaysia (PDRM) Bil.1/2018 di Bilik Mesyuarat Utama, Pusat Latihan Polis (PULAPOL) Kuala Lumpur, pagi tadi.

Mesyuarat pembuka tirai tahun 2018 kali ini telah dihoskan oleh Jabatan Pengurusan, Bukit Aman yang dijadikan sebagai platform perbincangan mengenai isu-isu dalaman pasukan termasuk perihal kebajikan sehingga ke peringkat akar umbi dalam memperkasakan penugasan pegawai dan anggota polis dengan keperluan-keperluan semasa yang lebih kondusif.

Dalam pada sama, beliau turut meluangkan masa membuat lawatan kerja ke pejabat Counter Messaging Centre (CMC) Malaysia yang merupakan pusat kawalan digital pertama di rantau ini.

Hadir sama dalam program tersebut adalah Ketua Polis Negara, Tan Sri Dato’ Sri Mohamad Fuzi Harun, Timbalan Ketua Polis Negara, Tan Sri Dato’ Sri Noor Rashid Ibrahim, Timbalan-timbalan Menteri Dalam Negeri, Timbalan –timbalan Ketua Setiausaha KDN, barisan pucuk kepimpinan tertinggi KDN serta PDRM.


Gambar sekitar  Mesyuarat Bulanan bersama Polis Diraja Malaysia (PDRM) Bil.1/2018.171
3121014
PDRM Facebook
PDRM Twitter
PDRM Instagram
PDRM RSS